Gratis offerte elektriciteitswerken nieuwbouw

Sta je op het punt elektriciteitswerken te laten uitvoeren in je nieuwbouw. En ben je nog op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden? Bij OMD Electronics kan je een gratis offerte elektriciteitswerken nieuwbouw aanvragen. Wij helpen je verder met elektrische installaties, snel en eenvoudig. Ook voor keuringen, domotica, verlichting en meer kan je bij ons terecht. OMD Electronics zorgt voor een betrouwbare elektricien.

Algemene elektriciteitswerken en elektricien Westerlo
elektriciteits kabels

Offerte op maat

Kan je jezelf inbeelden om te wonen of werken in een gebouw zonder elektriciteit? Vergeet tv kijken of werken met je computer, geen druk op de knop om het licht aan te steken en geen wasmachine om te wassen. Elektriciteit maakt ons leven eenvoudiger en aangenamer. Het is een onmisbaar comfort. Daarom mag het belang van correct uitgevoerde elektriciteitswerken niet onderschat worden! Dit is niet enkel om je eigen leefcomfort te verhogen. Maar ook om de veiligheid te garanderen in je huis. Daarom kan je een elektrische installatie beter door een professional laten uitvoeren.

Welke klussen vallen er allemaal onder elektriciteitswerken nieuwbouw?


Elektriciteit aanleggen in een nieuwbouw

Heb je plannen om een nieuwe woning te bouwen? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare elektricien. Met onze ervaring in nieuwbouw woningen kunnen wij je verder helpen van stopcontacten, schakelaars tot domotica verlichting en thuisbatterijen. Bovendien zorgt OMD Electronics naast een correcte plaatsing ook voor de aansluiting van de elektriciteit op het net.

Keuring elektriciteit

Sinds 2008 is het verplicht om je elektriciteit te keuren:

  • elektrische installatie van nieuwbouw
  • bij een wijziging, renovatie of uitbreiding van de elektrische installatie
  • plaatsing van werfkast
  • bij verkoop van de woning
  • een herkeuring dient elke 25 jaar uitgevoerd te worden
  • aanmaak elektrische schema
Installeren van domotica

Automatiseer je elektrische installatie. Zo kan je ze via één centraal systeem bedienen. Zodoende zou je ’s avonds met één simpel commando je alarm inschakelen, de verwarming lager zetten, rolluiken laten zakken en de verlichting uitschakelen. Dit is niet langer toekomstmuziek dankzij domotica. OMD Electronics is een gespecialiseerde domotica installateur en overloopt met jou welke toestellen je automatisch wil bedienen. En welke elementen met elkaar in verbinding moeten staan!

Domotica
Databekabeling voor datanetwerken

OMD Electronics kan ook het plaatsen van een uitgebreid datanetwerk verzorgen. Denk hierbij aan bekabeling voor je computer, printer, slimme netwerkapparaten, telefonie of videofoons, televisie, …
Om uiteindelijk al deze techniek feilloos te laten functioneren vereisen zij een kwalitatief datanetwerk. OMD Electronics kan zorgen voor een professioneel geïnstalleerd fysiek datanetwerk.

Datanetwerken
Offerte elektriciteit nieuwbouw
Stopcontacten, aarding & aardlekschakelaar plaatsen

Naast het plaatsen van stopcontacten mag ook het leggen van aarding niet vergeten worden in je nieuwbouw woning. Allereerst is deze noodzakelijk om te spreken van een veilige elektrische installatie. Bovendien is er geen elektrocutie gevaar meer door slecht geïsoleerde toestellen. De regelgeving voor een aarding kan je raadplegen op elektrische-keuring.be.

Plaatsen van binnen- en buitenverlichting

Vroeger had het plaatsen van verlichting louter een functionele functie. Intussen dient verlichting om een bepaalde sfeer te creëren. Zo zijn er talloze factoren en mogelijkheden om rekening mee te houden. Denk hierbij aan de kleur, intensiteit, wattage, energieverbruik, …

Vraag gratis en vrijblijvend je offerte aan