Domotica

Domotica


Voor domotica installatie werken we met 2 Belgisch top producten, DOBISS en TELETASK. Ook hier geven we advies welk systeem het best bij u past. Wij geloven dat in geen enkel huis een domotica installatie overbodig is. Dit omdat het het comfort en veiligheid in uw leven verhoogt.

Ben jij op zoek naar een domoticasysteem voor in je woning? Dan doe je best beroep op een ervaren domotica installateur. Bij OMD Electronics kan je rekenen op een diepgaande kennis van elektriciteit en domotica. Zo ben je er zeker van dat uw nieuwe domoticasysteem perfect geïnstalleerd wordt en aan alle eisen beantwoordt.

Wat is domotica


Domotica is het automatiseren van het huishouden, alle technische voorzieningen onderbrengen onder één systeem.

Domotica is een geïntegreerd systeem dat alle aangesloten elektrische toestellen van de woning beheert en verbind. Het heeft als doel om comfort, veiligheid, communicatie en energieverbruik te beheren.

Het is een systeem waarbij alle mogelijke vormen van automatisering opgenomen kunnen zijn: verlichting, verwarming, videofonie, inbraak- en brandbeveiliging, zonneblinden en rolluiken, alles is met elkaar verbonden via hetzelfde systeem. Met één enkele druk op de knop kan je bijvoorbeeld sfeerverlichting inschakelen, de televisie aanzetten en tegelijkertijd de rolluiken sluiten.

Bovendien zitten alle elektrische toestellen, die bediend kunnen worden, aan een stuursysteem gekoppeld. Hierdoor is er dus interactie tussen de toestellen mogelijk.

Toepassingen van domotica


Enkele veel gebruikte toepassingen van domotica zijn:

  • Verlichting: dankzij domotica wordt uw verlichting in uw huis optimaal geregeld: telkens de goeie sfeer en geen onnodig verbruik!
  • Screens en rolluiken: automatiseer uw luiken en schermen om te openen en te sluiten wanneer u dat wil!
  • Ventilatie: zeg vaarwel tegen een slecht verluchte badkamer. Automatiseer uw ventilatie met domotica!
  • Verwarming: individuele temperatuurregeling tot 24 kamers dankzij jouw automatisch systeem!
  • Audio: automatiseer tot 8 geluidsbronnen in 8 verschillende ruimtes om wakker te worden, te douchen, te ontbijten, …
  • Energiebesparing: voor je de deur uit gaat, drukt je op één knop en weet je dat alle lichten uit zijn. Je bespaart hierdoor energie op een eenvoudige én efficiënte manier.

Betaalbare domotica voor iedereen


OMD ELECTRONICS KIEST VOOR DOBISS DOMOTICS

Wij zijn erkend verdeler en installateur van twee belgsiche systemen DOBISS domotica en Teletask.
We volgen de evolutie in woningautomatisatie op de voet en we zoeken keer op keer de perfecte oplossing voor onze gebruikers.
DOBISS DOMOTICS / Teletask en OMD ELECTRONICS staan voor budgetvriendelijke domotica systemen voor iedereen. Ben je dus op zoek naar domotica Westerlo? Contacteer ons snel.

Voordelen domotica

VERHOOG UW COMFORT

Bedien uw volledige installatie met 1 klik en dit via touchscreen, tablet of smartphone.

VERLAAG UW VERBRUIK

Beu om uw energiefactuur jaar na jaar te zien stijgen? Uw slimme woning zorgt ervoor dat u energie bespaart zonder moeite!

VERHOOG UW VEILIGHEID

Heeft u een verdacht geluid gehoord in huis? Via een alarmknop in uw slaapkamer schrikt u de ongewenste bezoekers snel af!

Erkend verdeler en installateur van Dobiss Domotica Westerlo


Dobiss Domotics logo

Kom meer te weten over Dobiss Domotics via onderstaande filmpjes:

Erkend verdeler en installateur van Teletask


Kom meer te weten over Dobiss Domotics via onderstaande filmpjes:

Gratis offerte domotica