Elektriciteitswerken Olen

OMD Electronics zorgt voor al uw elektriciteitswerken in Olen. Met jaren ervaring in de vingers voeren wij al uw werken uit volgens stipte planning. Komt zijn afspraken na én levert kwalitatief resultaat af.

Wij verzorgen al je elektriciteitswerken. Nieuwbouwproject, renovatie, domotica of hernieuwbare energie? Wij staan steeds klaar met passend advies.

Algemene elektriciteitswerken en elektricien Westerlo

Onze diensten


icoon nieuwbouw

Nieuwbouw elektriciteitswerken Olen

OMD Electronics is een elektricien met ervaring. En doet alle elektriciteitswerken in nieuwbouw woningen en appartementen. Wij zorgen voor een professionele plaatsing van de installatie en aansluiting. Daarom is het ook belangrijk dat alle werkzaamheden in de juiste volgorde worden uitgevoerd.

Nieuwbouw
icoon renovatie

Elektriciteitswerken Olen bij renovatie

Ook voor elektriciteitswerken werken tijdens verbouwingen of bij renovatieprojecten kan OMD Electronics instaan. Bijvoorbeeld bij veel bestaande huizen zijn de elektrische installaties verouderd. Daarom is het van groot belang om hiervoor een vakman in te schakelen.

Renovaties

Waarom kiezen voor OMD Electronics

Wij teren op een jarenlange ervaring als elektricien. Je kan op ons rekenen vanaf kennismaking tot aansluiting van het laatste lichtpunt. Daarbovenop geven we je advies over de te gebruiken materialen en zorgen we voor technische schema’s. Ten slotte zullen alle werken zorgvuldig en professioneel worden uitgevoerd.

Bij OMD Electronics in Olen hebben we meer dan 10 jaar ervaring. Bij ons kan je dan ook terecht voor:

  • plaatsen van verlichting
  • elektriciteit voor nieuwbouw en renovatie
  • elektrische installaties
  • domotica
  • datanetwerken
  • zonne-energie
  • thuisbatterijen
  • elektriciteitsrenovatie
  • algemene elektriciteitswerken
  • video en parlofoons
Elektriciteitswerken Olen

Wij zorgen steeds voor passend advies en gaan mee op zoek naar een juiste en duurzame oplossing voor jouw probleem. Daarnaast wordt onze ervaring en expertise ingezet om binnen het budget de juiste oplossing aan te bieden. Tijdens de werken aan jouw elektrische installatie hebben we steeds oog voor detail en bieden we de scherpste prijzen. Neem daarom contact op met OMD Electronics, elektricien in Westerlo.

Vraag je gratis offerte aan

Enkele van onze realisaties elektriciteitswerken regio Olen:


Bekijk hier meer van onze realisaties elektriciteitswerken regio Olen. Of blijf op de hoogte van onze laatste werken via onze Facebook-pagina.